MAXSPORT представи новите модни тенденции в спортната екипировка за сезон есен-зима 2014-2015

На елегантно ревю официалният партньор на Българската Федерация по ски и Български Олимпийски комитет - верига магазини MAXSPORT, представи новите тенденции в зимните спортове. Ексклузивното събитие бе част от инициативата Fashion's Night Out  на "Дайнърс Клуб България" и Fibank, давайки възможност на успелите жени и клиенти на Дайнърс клуб България и Fibank първи да се запознаят с най-новите модни тенденции.

На събитието присъстваха младите български надежди в ските – Алберт Попов, Стефан Присадов и Камен Златков, както и известни любители на зимните спортове, сред които дизайнерката Жени Живкова, певицата Диана Дафова и съпругът й – продуцентът Майкъл Бътърфийлд, изпълнителният директор на Нова телевизия – Вики Политова, директорът на БНТ2 - Екатерина Генова, един от най-успешните ни скиори – Петър Попангелов.

Гостите се насладиха на новите колекции есен-зима 2014-2015г. на лидерите в спортната екипировка - моделите гарантират удобство, комфорт, динамика и много емоции през зимния сезон, благодарение на висококачествени материи и прецизна изработка. Актуалните тенденции в цветовете са в топло коралово и тюркоазено синьо. Те присъстват не само в спортните облекла - мотивите се пренасят и върху ските, ски обувките, щеките и каските. Аксесоарите отново са цветни, пищни и декорирани.

В колекцията си марката Емпорио Армани отново е заложила на класическото черно с ярки и контрастни цветни елементи.

Всички присъстващи имаха възможност да се подготвят с топла екипировка за предстоящия сезон с комплимент от MAXSPORT и Fibank - карта за 10% отстъпка за всички нови колекции.